Urbanisator Academy

Wij delen onze ervaringen graag met anderen. Ons ‘Academyprogramma’ biedt creatieve werksessies op locatie, inspiratielezingen en ‘in company trainingen’ voor overheden en vastgoedbeleggers. Ook biedt de Urbanisator regelmatig stageplaatsen aan voor opleidingen in diverse specialismen binnen gebiedsontwikkeling.

Andersom leren wij ook dagelijks van praktijkvoorbeelden om ons heen en zijn we nieuwsgierig naar uw ervaringen. Wij organiseren werkreizen naar geslaagde transformatieprojecten in binnen- en buitenland.  Deze excursies staan open voor deelname.

Een verslag van onze excursie naar Frankfurt en Düsseldorf is hier te lezen.

 

NIEUW OP DE SITE

{"tabBasic":{"type":"items","title":"NIEUW OP DE SITE","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-comment","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"54604"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

CONTACT

Adres
Spicalaan 8
2132 JG Hoofddorp

020-5621630
info@urbanisator.nl

 

 

 

 

INITIATIEFNEMERS